Gastenboek

(Reacties uit het gastenboek)

Beste Albert,

Heel intens en puur, deze voorstelling van jouw werk! Werk waar ik veel respect voor heb. Nu je dit zo fraai onder woorden hebt gebracht en over hebt gezongen, is het nog duidelijker geworden hoe lastig die balans is tussen betrokkenheid en afstand. Dank je wel voor dit inspirerende uur!

Tineke.

Beste Albert,

Toen ik van Rinda de uitnodiging kreeg, was mijn eerste gedachte: dat is vast een heel inspirerende voorstelling. En dat was het ook! Inspirerend, mooi en puur. Maar ook vermakelijk op z'n tijd. Ik had graag na elk liedje hard willen klappen, maar het bleef stil...niemand anders deed dat dus durfde ik ook niet. Maar bij deze! (Ik zat links vooraan, helemaal vooraan). Blijf spelen en schrijven! Succes!!

Diane (uit Kampen).

Hallo Albert,

Ik ben het zusje van Rinda en werk bij de politie. Heel veel herkenbare zaken dus, heel mooi hoe je jou werk een verhaal en inhoud geeft!! Bedankt,

Joanne.

Albert,

Wat een ontroerende middag. Bijzonder ook de liedjes. Dank je wel!

Dini en Gerard.

Albert,

Wat heb je veel talenten. Hele mooie liedjes, afgewisseld met humor. Gevoelige teksten. Het was een bijzondere middag. Succes met je nieuwe carriere!

Bert en Geke.

Albert,

Indrukwekkende voorstelling met zo af en toe herkenbare dingen. Het geeft ook inkijk in je leven en wat je allemaal meemaakt. Hier sta je normaal niet bij stil. Bedankt!!

Jelle en Alie.

Hallo Albert,

We hebben genoten van deze avond. Veel herbare zaken, mooi verwerkt in de teksten en zang.

Robert en Jorien,

Hoi Albert,

Ik vond het ontroerend mooi, vooral de liedjes. Zo gevoelig. Je deed mij denken aan Harry Jekkers. Ga zo door en veel succes!!

Groetjes, Annemieke.

Beste Albert,

Dank voor de mooie voorstelling, we hebben ervan genoten! Moedig om je zo bloot te geven met deze mooie liedjes. Mooi gezongen ook! Wij wensen je heel veel succes met het verdere vervolg van deze voorstelling!!

Hartelijke groet,

Marieke en Paul.

Beste Albert,

Bijzonder hoe je diepzinnige liedjes afwisselt met humoristische scenes. Mooi hoe je gebruik maakt van geluid, kleding en voorwerpen. Je geeft een klein inkijkje in je werk als ambulanceverpleegkundige, dat maakt ons wel benieuwd naar meer......Succes met verdere ontwikkeling van je voorstelling!!

Groeten,

Marcel en Nanny.

Lieve Albert,

Wat een ontzettend leuk en mooi initiatief van jou om van onze huiskamer een klein 'theater' te maken. Het was een geweldige avond en we hebben genoten! Samen met veel lieve vrienden, collega's en familie. Achteraf hebben we ook nog veel leuke en waarderende reacties gekregen. Prachtige thema's heb je besproken. Met name de zoektocht naar het vinden van een goede balans tussen de professionele houding (en de afstand die daar bij past) en de betrokkenheid die je voelt op sommige momenten is heel herkenbaar. Daar hebben we beiden in ons vak mee te maken. Het was geweldig om onze vleugel een keer op die manier te horen en de muziek heeft ons zeker geraakt!! Bedankt......

Liefs, Wouter en Rinda.